Üdvözlöm weblapunkon

Cégünk, a PRIME Computer Informatikai Kft. több mint 20 éve van jelen az informatikai piacon. Nagy tapasztalattal és hatékony szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk az ügyviteli szoftverrendszerek, biztosítási és banki rendszerek fejlesztése és az ezekhez kapcsolódó ügyvitelszervezés, de ezen túlmenően szinte bármilyen területre és platformra tudunk alkalmazásokat, szoftvereket fejleszteni, megoldásokat ajánlani.

Speciálisabb fejlesztési tevékenységeink közé tartoznak a Web és Internet alapú (elsősorban az erősen szerver oldali kód igényes) rendszerek készítése (pl. biztosítási kalkulációs ügyfélfelület, szerződéskezelő rendszer, stb.), beágyazott vezérlések, mikrokontrolleres rendszerek fejlesztése (egyedi vezérlésekhez, épület automatizáláshoz, drón eszközök vezérléséhez).

Informatikai szaktanácsadás keretében a rendszerekkel kapcsolatos konzultációval, a hardver rendszerek kialakításával, fejlesztésével, a megfelelő szoftverek kiválasztásával, azok rendszerbe illesztésével, szükség szerint fejlesztésével, átalakításával is foglalkozunk.

Bővebb információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Polyák László
Ügyvezető